Actieve sportieve vakanties en reizen

Actieve sportieve vakanties en reizen voor jong en oud. Wij zijn gespecialiseerd in culturele reizen, wandelen, fietsen en meer..

You have set "Use shortcode attributes only" (use_shortcode_attributes_only) to "true" which means that you have to specify all parameters as shortcode attributes. Please specify at least "securitykey" and "src". Examples are available in the administration.

Actieve sportieve vakanties en reizen voor jong en oud

Actieve sportieve reizen en vakanties. Wij zijn gespecialiseerd in culturele reizen, wandelen, fietsen en meer..

Wij zijn gespecialiseerd in culturele reizen, wandelen, fietsen, winter activiteiten, wildlife vakanties en voor families en groepen. Of je nu op zoek bent naar ontspannende activiteiten of op zoek bent naar een enorme adrenaline stoot, reisticket.com heeft het voor jou. Onze geografische locaties en reizen geven je een kans om van alle vier de seizoenen te genieten op hun best, van zonnebaden tot wintersport en een sportieve vakantie, actieve en sportieve reizen.

De zomer is de beste tijd om van wit zand te genieten op prachtige stranden en watersport uit te kunnen oefenen voor een actieve vakantie. Speeltuinen op het strand en recreatiegebieden zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Sommigen van hen bieden windsurfen en jet-ski huren hoort ook vaak tot de mogelijkheden. Meer ervaren watersporters kunnen duiken in historische wrakken of zeilen op de uitgestrekte zeeën .

Geniet van een dag in de natuur: ga wandelen en kamperen met uw gezin of ontdek de culturele diversiteit op een fietstocht .

De natuur is het meest kleurrijke in de herfst en het voorjaar: als waterstanden hoog zijn is  het de beste tijd om te genieten van kanoën langs de rivieren in nationale parken en wilde bossen. Neem je ​​GPS met je mee en combineer dit met de avonturen van geo-caching : er zijn duizenden schatten verborgen wereldwijd.

Bij veel van onze toeristische boerderijen en vakantiewoningen kun je paardrijden in de zomer en sleeën in de winter.

Tijdens de winter piek in januari en februari, is er veel sneeuw. Kleed je warm in en geniet van het skiën , snowboarden of schaatsen.

Avontuurlijke en ervaren atleten kunnen gaan rots-en ijsklimmen en parachutespringen of het plannen van een dagje uit met vrienden en familie naar pretparken waar mogelijkheden zijn om uithoudingsvermogen en klimvaardigheden te testen en waar voor bijvoorbeeld voor de kinderen sporten zijn zoals karten en paintball.

Reis je met kleine kinderen, is het zeker aan te bevelen om tips en veiligheid suggesties te lezen voor openbare speelplaatsen .

 Voor een ieder die geïnteresseerd is in een actieve vakantie:  natuur en openlucht, sporten en avonturen, de zomer pret-en winteractiviteiten kan bij www.reisticket.com terecht.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *