Hop On – Hop Off tours: de beste manier om Amsterdam te zien

  • door

Ben je op zoek naar de ultieme manier om Amsterdam te ervaren?  Hop On – Hop Off kanaal- en bustours nemen je mee op een unieke ontdekkingsreis door het levendige centrum en de buurten van Amsterddam.

Wil je het beste van Amsterdam in je eigen tempo zien? Hop On – Hop Off cruises en rondleidingen stellen je in staat om op je gemak te genieten van alle geschiedenis, charme en cultuur van sightseeing in Amsterdam. Je kunt je eigen route plannen en gemakkelijk de vele bezienswaardigheden van de stad bekijken. Hop On – Hop Off kanaal- en bustochten, die 24 of 48 uur geldig zijn, nemen je mee op een ontdekkingsreis door het levendige centrum en de buurten van de stad. 

Lees verder om de beste beschikbare opties te ontdekken om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw verblijf in Amsterdam haalt. 

Hop on – hop off bus- en bootcombo-ticket

Hop on Hop off route

Perfect voor de complete Amsterdam-ervaring

Amsterdam is een stad met romantische waterwegen (grachten) en betoverende straatbeelden, daarom biedt het verkennen van de stad per boot en bus je de complete sight seeing-ervaring. De bootroute beslaat de binnenstad en bekende hoogtepunten en musea, terwijl de bus je buiten de gebaande paden brengt naar de restaurants, bars en nichegalerijen van Amsterdam die meer een lokaal publiek trekken. Je leert over de bezienswaardigheden van de stad en hoort fascinerende verhalen dankzij een uitgebreide audiogids. Verken Amsterdam naar hartenlust met een combiticket.

Hop On – Hop Off Boat Amsterdam 48 uur

Perfect voor cultuur op de grachten

De beste manier om Amsterdam te zien is vanaf het water. Boek een ticket voor 48 uur voor maximale cruisecontrol. Leun achterover en ontspan terwijl je door de grachten van de stad slentert en langs historische bezienswaardigheden glijdt, waaronder het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Stap zo vaak als je wilt in en uit – breng een paar uur door met het verkennen van het Van Gogh Museum op het Museumplein of wandel door de Albert Cuyp-markt in De Pijp.

Hop On – Hop Off Boat Amsterdam 24 uur

Perfect voor een kort verblijf

Geniet van de hoogtepunten van de stad terwijl je over de prachtige waterwegen vaart. Hop on hop off biedt twee routes; de rode lijn loopt door de oostelijke en zuidelijke kanalen van de stad, terwijl de blauwe de kanalen in het westen verkent. Je ticket geeft je toegang tot beide routes zodat je alles kunt zien. 

Hop On – Hop Off Bus

Perfect om de stad te zien

De Hop On – Hop Off bustour neemt je mee naar de meest interessante attracties van de stad – een mix van iconische sites en verborgen juweeltjes – en biedt fascinerende verhalen via een audiogids beschikbaar in 19 talen. Het panoramische plafond biedt een ononderbroken uitzicht op de prachtige architectuur van Amsterdam, van uitgestrekte musea tot slanke grachtenpanden versierd met puntgevels. De bus omcirkelt het centrum van de stad en biedt stopplaatsen om de dynamische buurten van Amsterdam te voet te verkennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *